Specialisten

Zaannotarissen: “Dak erop, dop eraf”

Als er iets is waar op geproost mag worden dan is het wel de bouw van een nieuwbouwproject. Dat weten ze bij Zaannotarissen maar al te goed. Een paar jaar geleden zagen zij de nieuwbouwmarkt langzaam aantrekken en zijn daar proactief op ingesprongen. Dat deden ze met een eigen nieuwbouwteam binnen het bedrijf. Dit nieuwbouwteam bestaat uit vakmensen die alle kennis en ervaring in huis hebben om projectontwikkelaars, bouwers en makelaars zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij de juridische realisatie van nieuwbouwprojecten.

Om in contact te komen met deze projectontwikkelaars, bouwers en makelaars heeft notaris Vincent Bos een uniek en praktisch item laten maken om het ijs te breken. “Dat wij zelf contact zoeken met projectontwikkelaars is redelijk uniek in de notarissenwereld. De meeste notarissen gaan niet zelf de boer op om werk binnen te halen. Maar omdat wij het belangrijk vinden om onszelf te laten zien én nieuwbouwprojecten ontzettend leuk vinden om ons mee bezig te houden, hebben wij besloten om dat wel te doen. Wij krijgen veel energie van de mensen die betrokken zijn bij nieuwbouwprojecten. De nieuwe eigenaren zijn vaak jong en dat brengt een bepaalde energie met zich mee”, vertelt Bos. “Omdat we graag in contact komen met bouwers hebben we een flessenopener laten maken met daarop de tekst: “Dak erop, dop eraf”. Deze sturen we naar potentiële zakenrelaties. Bij een volgend gesprek komen we dan met een passend aanvullend geschenk. Want die flessenopener moet ten slotte ook ergens voor gebruikt worden.”

Dat passende geschenk is het door Zaannotarissen bedachte Zaans Pannenbier. Dit unieke bier heeft Bos zelf laten brouwen. Het is een saisonbier, een tikje troebel, maar goed van smaak. “Een prima binnenkomer, al zeggen we het zelf.” En tegelijkertijd de opmaat naar het hoogste punt van een nieuwbouwproject en een toast op het geluk van de nieuwe bewoners.

Zaannotarissen is gevestigd in Wormerveer, Zaandam en Assendelft.

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.